Palènpa Huttenbouw

De behoefte van kinderen om hutten te bouwen is universeel!

Verkoop 

Steeds meer organisaties ontdekken dat bouwen en spelen met constructiemateriaal van Palènpa een unieke belevenis is voor kinderen.   

Het concept biedt veel mogelijkheden voor vakantieparken, outdoor-en evenementenorganisaties, buitenschoolse opvangorganisaties etc. 

  • Capture the Flag:  Bouw in teams twee forten en verover de vlag. Val aan en verdedig met nerf guns of laserpistolen. Geraakt? Time-out! 
  • Levend stratego: Bouw met Palènpa forten en obstakels. Creëer je eigen speelveld!
  • Als decor voor theatervoorstellingen en musicals. Aangekleed met gordijnen en beschenen met lampen heeft u al snel een uniek decor. Zeer geschikt voor campings/vakantieparken.
  • Vrij spel
  • Themabouwen: Denk bijvoorbeeld aan het bouwen van een klassiek kasteel met vier torens. Klaar met bouwen? De jongste kinderen kunnen geschminkt en verkleed heerlijk spelen in het kasteel met een binnenplaats. Of wat dacht u van een 'Expeditie Robinson' opdracht, estafettewedstrijd of teambuilding?


Palènpa constructiemateriaal is per pakket te bestellen.                                                                    Eén pakket bevat de volgende materialen:

4 palen van 2,40 meter

12 palen van 1,20 meter

5 dakpanelen

5 zijpanelen, basis

5 zijpanelen, diagonaal

9 zijpanelen, 1 opening

1 zijpaneel, 2 openingen

3 brugpanelen

2 ladders

3 gereedschapskistjes

100 bouten

100 moeren

200 ringen


De inhoud van één pakket is voor de constructie en verbinding van één hoge en drie lage hutten.

Voor de prijs van één of meerdere pakketten kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.
Verhuur

Palènpa Huttenbouw is binnen de regio en met begeleiding in te huren vanaf vier uur per dag. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere dagen gebruik van Palènpa te maken. Bijvoorbeeld tijdens een themaweek op de buitenschoolse opvang of school.                                  

Informeer vrijblijvend bij Palènpa naar de mogelijkheden en kosten voor verhuur.Regelmatige gebruikers van Palènpa Huttenbouw: