Zelf een hut bouwen wil ieder kind

Binnen met lakens en buiten met takken zelf een hut bouwen is een populaire vrijetijdsbesteding voor kinderen. Het bouwen van een hut is vorm van spelen waarbij je ook erg veel leert. Zo krijg je technisch inzicht, leer je samenwerken met andere kinderen en ontwikkel je een goede motoriek. Uiteraard is er ook nog het spelplezier tijdens het bouwen, maar zeker ook als de hut eenmaal klaar is. Als activiteiten- of animatiemedewerker hoef je dan ook niet zo lang na te denken om een leuke activiteit voor kinderen te bedenken: een hut bouwen! Op veilige manier zelf een hut bouwen, kan met Palènpa.


ContactLekker zelf een houten hut bouwen

Laat kinderen lekker zelf een hut bouwen, dat is niet alleen leuk maar ook nog eens gezond voor hun lichamelijke en geestelijke gezondheid. Palènpa geeft je hiervoor de middelen. Het basispakket bestaat uit een drietal hutten met één toren en bruggen om de hutten met elkaar te verbinden. Er zitten ook ladders in het basispakket, zodat je hiermee op de hutten of in de toren kunt klimmen. Het grote voordeel is dat je de hutten in elkaar zet zonder dat je gereedschap nodig hebt. Met bouten en vleugelmoeren verbind je de palen en panelen met elkaar tot een sterke hut waar je doorheen kunt kruipen en op kunt lopen. 


Zelf een hut bouwen met materialen van Palènpa

Op plekken waar veel kinderen samenkomen om te spelen, mag een Palènpa hut eigenlijk niet ontbreken. Tijdens de vakanties op campings en vakantieparken, maar ook op scholen of in de kinderopvang, zal zelf een hut bouwen met de materialen van Palènpa al snel de populairste activiteit zijn. Zelf een hut bouwen is leerzaam en leuk om te doen en levert urenlang speelplezier op. De hut kan ook heel gemakkelijk weer afgebouwd worden, zodat je deze bij een andere activiteit weer opnieuw gebruikt. Je kunt een basispakket aanschaffen, maar ook voor een heel seizoen huren is mogelijk. Neem voor de voorwaarden contact met ons op, dan vertellen wij je alles over onze fantastische hutten.